nieuws

Jeugd laars en skateboard
14 juni 2017Jeugd Nieuws, Preventie en zorg

Informatie voor kinderen met diabetes en hun ouders

Diabetes is een chronische en ingrijpende ziekte zeker voor kinderen. Een groep betrokken volwassenen is nu gestart met een informatieve website over diabetes voor kinderen. 

Inhoud

Op de website is informatie over diabetes te vinden, maar ook Vlogs en Blogs. Ook biedt de site de mogelijkheid om vragen te stellen aan een deskundige. Daarnast is er informatie voor scholen te vinden en zijn er lesprogramma’s voor scholen om aan te schaffen. 

Wie zijn erbij betrokken

De mensen achter deze website hebben allemaal op verschillende manieren met diabetes te maken: (kinder)artsen, verpleegkundigen, en familieleden van mensen/kinderen met diabetes en jongeren met diabetes. Trekkers zijn Paula Udondek en Jeffrey Huf. 

Reactie ActiZ Jeugd

Leuk initiatief om een multimediadiaal platform te gebruiken voor voorlichting over diabetes en preventie van diabetes. En vooral goed omdat het initiatief wordt ondersteund door een breed samengestelde en enthousiaste groep.

Lees en kijk verder 

_DEF_ActiZ jeugd FC = voor normaal gebruik

ActiZ Jeugd

Laatste nieuws