10 maart 2021Jeugd Nieuws

Digitaal platform Pleindoneren zoekt meedenkers voor multiprobleemgezinnen

De vele problemen die zich door de coronacrisis opstapelen in multiprobleemgezinnen blijven nu te lang en te veel achter de voordeur liggen. Thuisbegeleiders worden hier in hun dagelijkse praktijk mee geconfronteerd en proberen hoe dan ook om gezinnen, binnen de mogelijkheden die er zijn, op de rails te houden. Pleindoneren wil thuisbegeleiders een helpende hand bieden door anderen mee te laten denken over dit vraagstuk.

Wil jij met ons meedenken of heb een idee of initiatief rond dit thema waarmee wij samen aan de slag kunnen? Meld je dan aan op ons digitale platform. Dan bekijken we samen kijken wat er nodig is om het idee verder te brengen. Het idee dient overigens wel een bredere basis te hebben dan één gezin, of met andere woorden: we zoeken een idee met een regionale of landelijke insteek. Misschien samenwerken met een ander thuisbegeleidingsteam?

Meld je aan als meedenker!

Pleindoneren (www.pleindoneren.nl) is een digitaal platform waar initiatiefnemers, competenties en geld elkaar ontmoeten. Het platform biedt een gratis ontmoetingsplaats voor initiatieven uit de maatschappelijke (gezondheids)zorg en het sociaal domein. Het doel van dit platform is om initiatieven een stap verder te brengen, door ze te ondersteunen, verbinden en mogelijk een financiële impuls te bieden met een van de fondsen die actief zijn op Pleindoneren. Dit zijn momenteel Stichting Else en het Jo Visser Fonds.

Laatste nieuws