nieuws

Jeugd beeldmerk
17 januari 2018Jeugd Nieuws, Preventie en zorg

Rookvrije Generatie Awards 2018! Wie nomineert U?

Opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Dat is de ambitie van de Rookvrije Generatie en daarom organiseren de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds samen de Rookvrije Generatie Awards. Bent u, of kent u een persoon of organisatie die zich inzet voor de Rookvrije Generatie? Nomineer deze persoon of organisatie dan uiterlijk 31 januari voor de Awards. 

De Awards zijn bedoeld om bijzondere initiatieven die ervoor zorgen dat kinderen rookvrij en zonder de verleiding om te gaan roken opgroeien, in het zonnetje te zetten. Tot en met 31 januari 2018 kunt u bijzondere en inspirerende initiatieven nomineren in de categorieën gemeenten, scholen, sportverenigingen, personen, recreatie en zorg. 

Aanmelden voor de Rookvrije Generatie Awards

Tot 31 januari kunt u initiatieven, personen en organisaties die een bijdrage leveren aan de Rookvrije Generatie nomineren via www.rookvrijegeneratie.nl/awards. Uit de aanmeldingen worden nominaties geselecteerd waar vanaf februari op gestemd kan worden. De winnaars van de Rookvrije Generatie Awards 2018 worden bepaald naar aanleiding van de publieksstemmen (50%) en de stem van de vakjury (50%). Begin maart 2018 vindt de uitreiking van de Awards plaats. 

Bron: Alliantie Nederland Rookvrij

Laatste nieuws