nieuws

Jeugd laars en skateboard
10 januari 2016Kwaliteit en opleiding

Toptafel voor managers JGZ

Speciaal voor managers JGZ organiseert de NSPOH deze scholing. Een serie inspirerende dagen die u helpen uw positie in het sociale domein te bepalen. Leer met en van collega’s in een aangename omgeving.

 

Na de transitie van de jeugdzorg naar de gemeente is het veld in de Publieke Zorg voor Jeugd volop in beweging. Hebt u als manager JGZ passie voor de Publieke Gezondheidszorg Jeugd en wilt u een voorloper zijn om deze stevig te verankeren in het sociale domein? Stelt u vragen als: Wat is goede publieke zorg voor jeugd? En wilt u weten hoe u op basis van uw kwaliteiten anderen kunt inspireren en mee kunt nemen in veranderingen? Volg dan samen met collega’s uit het veld de Toptafel voor managers JGZ.

 

Voor Wie
Managers jeugdgezondheidszorg verantwoordelijk voor de uitvoering van het basispakket Jeugd in het kader van de Wet PG en de Jeugdwet met daarnaast team-overstijgende taken binnen het domein jeugd. Tijdens een intakegesprek bespreken we met u of de Toptafel past bij uw persoonlijke leerbehoeften en profiel.

 

Overige info
Donderdagavond 31 maart en vrijdag 1 april 2016, donderdag en vrijdag 2 en 3 juni, 8 en 9 september, 1 en 2 december 2016.
Een centraal gelegen locatie: Driebergen
De Toptafel bestaat in totaal uit 7,5 contactdag. Het traject is opgebouwd uit één keer 1,5 dag en drie keer twee dagen. Een avondprogramma en een overnachting maken onderdeel uit van elk blok. U moet rekenen op ca. 10 uur voorbereidingstijd per blok.
Aantal deelnemers: maximaal 20
Vooropleiding: Academisch werk- en denkniveau
Kosten: €5.200 (prijspeil 2016). Dit is inclusief studiehandleiding en lunch. De kosten voor de vier hotelovernachtingen inclusief 4 x ontbijt en 4 x diner (exclusief consumpties) bedragen €500

Meer informatie vindt u op deze website.

Laatste nieuws

1-DSC_0927-001
DDD

Inge Steinbuch-Linstra