24 november 2022Jeugd Nieuws

Voorstellen Joy-Ann Duursma

Hi allemaal!

Nu Ilse ActiZ helaas gaat verlaten en het project ten einde loopt, heb ik de uitdaging aangeboden gekregen om Thuisbegeleiding op te nemen in mijn portefeuille. Ik ben Joy-Ann Duursma, sinds augustus 2021 werkzaam als beleidsadviseur bij de afdeling Jeugd en van huis uit verpleegkundige!

Joy-Ann-Duursma-4k.jpg Vanaf jongs af aan heeft de zorg voor kinderen mijn aandacht gehad. Dat begon met de droom om kinderarts te worden, werd gevolgd door de ambitie om door te studeren tot neonatologie verpleegkundige met uiteindelijk een afslag richting beleid en management.

Het afgelopen jaar heb ik af en toe mogen beluisteren hoe thuisbegeleiding ondersteunend kan zijn aan cliënten en hun omgeving, met altijd als doel, hoe kan ik als professionals er voor zorgen dat mijn cliënten en naasten tools aangeboden krijgen zodat zij zichzelf (blijvend) kunnen redden. Wat mij betreft is deze vorm van zorg de toekomst en is het heel belangrijk dat ActiZ zich hiervoor blijvend inzet. Ik zou graag de praktijk leren kennen zodat ik in de belangenbehartiging (samen met jullie) de juiste richting op koers, mensen aan elkaar verbindt en de aansluiting tussen de jeugdgezondheidszorg en thuisbegeleiding stevig neer te zetten. Ik wil jullie daarom uitnodigen om laagdrempelig contact met mij op te nemen voor een kennismaking, en ik zou heel graag bij jullie in de praktijk mee willen kijken! Ik ben te bereiken via j.duursma@actiz.nl dus schroom niet en tot snel!

Ilse 4k